+31 888 - 22 55 88

105 vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Op zoek naar een basisarts vacature ter voorbereiding HAIO? Op deze pagina staan 105 full- en parttime jobs voor basisartsen in binnen- en buitenland.

Wij geven in elke vacature uitgebreide info over de functie, organisatie, salaris en arbeidsvoorwaarden. Er zijn banen met een loondienstverband, maar ook zzp opdrachten (freelance), tijdelijk werk en waarnemingen.

Liever persoonlijk contact? Bel +31 888 - 22 55 88 of vul het contactformulier in. We helpen graag!

Job alert instellen

  • Ontvang alleen vacatures die passen bij jouw wensen, direct in je mailbox
Job alert instellen

Vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Filter

Toon filter Verwijder filters
  • “basisarts / anios” (x),
  • “traineeship” (x),
  • “Bedrijfsgezondheidszorg” (x),
  • “Huisartsgeneeskunde” (x),
  • “Ouderengeneeskunde” (x),
  • “Psychiatrie” (x),
  • “Verzekeringsgeneeskunde” (x),
  • “Maximum 40 uren” (x)

Zoektermen

Locatie

Functieniveau

Vakgebied

Regio

Uren per week

0 8 16 24 32 40+

Dienstverbanden

Type werkplek

  1. Vacature: Anios psychiatrie acute opname Rotterdam

    20-03-19
    • anios psychiatrie
    • Zuid-Holland
    • 32 - 36
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 2972

    Ervaring opdoen in de (verslavings)psychiatrie? Bij goed functioneren kun je solliciteren voor een opleidingsplek tot psychiater! 

    Lees meer
  2. Vacature: Anios psychiatrie persoonlijkheidsproblematiek Apeldoorn

    14-03-19
    • anios psychiatrie
    • Gelderland
    • 32
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 2917

    Ambitie om psychiater te worden? Bij deze ggz-instelling in Apeldoorn krijg jij als basisarts de mogelijkheid om het vak te ontdekken.

    Lees meer
  3. Vacature: Anios psychiatrie in het ziekenhuis Noord-Holland

    14-03-19
    • anios psychiatrie
    • Noord-Holland
    • 36
    • Vaste baan
    • Ziekenhuis
    • 2925

    Als basisarts psychiatrie aan de slag in een opleidingsziekenhuis in regio Hoorn. Het behandelaanbod beslaat het gehele spectrum van de psychiatrie.

    Lees meer
  4. Vacature: Anios bedrijfsgeneeskunde regio Amsterdam

    13-03-19
    • anios bedrijfsgeneeskunde
    • Noord-Holland
    • 24 - 40
    • Vaste baan
    • Arbodienstverlening
    • 2893

    Jonge organisatie in de bedrijfsgeneeskunde (werkgebied Noord-Holland) zoekt basisarts. Na een jaar krijg je de mogelijkheid om in opleiding te gaan tot bedrijfsarts!

    Lees meer
  5. Vacature: Anios ouderengeneeskunde diensten Zuid-Holland

    08-03-19
    • anios ouderengeneeskunde
    • Zuid-Holland
    • 8 - 40
    • Dienst
    • Verpleeghuis
    • 2884

    Ben jij op zoek naar extra uren naast jouw huidige werk of gedurende de periode dat je in afwachting bent voor een opleidingsplaats?

    Lees meer
  6. Vacature: Anios kinder- en jeugdpsychiatrie Noord-Brabant

    07-03-19
    • anios psychiatrie
    • Noord-Brabant
    • 32 - 36
    • Tijdelijke functie
    • GGZ
    • 2870

    Functie als basisarts op de kinder- en jeugdzorg afdeling met de mogelijkheid je te specialiseren tot psychiater. 

    Lees meer
  7. Vacature: Basisarts ouderengeneeskunde Middelburg

    04-03-19
    • anios ouderengeneeskunde
    • Zeeland
    • 32 - 36
    • Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 2840

    In jouw rol als anios ouderengeneeskunde heb je veel contact met cliënten. Elke dag bewoners op locatie bezoeken in regio Middelburg. Je draait geen diensten...

    Lees meer
  8. Vacature: Anios ouderengeneeskunde revalidatiecentrum Limburg

    01-03-19
    • anios ouderengeneeskunde
    • Limburg NL
    • 32 - 36
    • Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 2827

    Een zelfstandige, verantwoordelijke functie op een fijne werkplek. Hier kun jij je verder ontwikkelen in het vakgebied.

    Lees meer
  9. Vacature: Jeugdarts expertisecentrum jeugdpsychiatrie Brabant

    21-02-19
    • jeugdarts 0-18 jr
    • Noord-Brabant
    • 32
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 2787

    Deze werkgever binnen de jeugdhulpverlening geeft je inspraak bij de bepaling van jouw exacte werkdagen. 

    Lees meer
  10. Vacature: Anios ouderengeneeskunde Overijssel

    15-02-19
    • anios ouderengeneeskunde
    • Overijssel
    • 36
    • Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 2749

    Professionals met passie voor de zorg opgelet: anios ouderengeneeskunde gezocht! Breng jij een glimlach op de gezichten van patiënten?

    Lees meer
  1. Vorige pagina
  2. pagina:
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 11
Vacaturebank artsen

Om deze site goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met het plaatsen van cookies.