+31 888 - 22 55 88

117 vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Op zoek naar een basisarts vacature ter voorbereiding HAIO? Op deze pagina staan 117 full- en parttime jobs voor basisartsen in binnen- en buitenland.

Wij geven in elke vacature uitgebreide info over de functie, organisatie, salaris en arbeidsvoorwaarden. Er zijn banen met een loondienstverband, maar ook zzp opdrachten (freelance), tijdelijk werk en waarnemingen.

Liever persoonlijk contact? Bel +31 888 - 22 55 88 of vul het contactformulier in. We helpen graag!

Job alert instellen

  • Ontvang alleen vacatures die passen bij jouw wensen, direct in je mailbox
Job alert instellen

Vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Filter

Toon filter Verwijder filters
  • “basisarts / anios” (x),
  • “BKV artsen traineeship” (x),
  • “Bedrijfsgezondheidszorg” (x),
  • “Huisartsgeneeskunde” (x),
  • “Ouderengeneeskunde” (x),
  • “Psychiatrie” (x),
  • “Verzekeringsgeneeskunde” (x),
  • “Maximum 40 uren” (x)

Zoektermen

Locatie

Functieniveau

Vakgebied

Regio

Uren per week

0 8 16 24 32 40+

Arbeidsvormen

Type werkplek

  1. Vacature: Basisarts ouderengeneeskunde Flevoland

    15-08-18
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Flevoland
    • 24 - 32
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 52141

    Wil jij als anios aan de slag binnen een stimulerende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om te experimenteren en buiten kaders te denken? Lees verder! Lees meer

  2. Vacature: Anios psychiatrie St. Maarten

    14-08-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Sint-Maarten
    • 40
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 45737

    Werken in een tropische omgeving? BKV is op zoek naar een arts die op het eiland Sint-Maarten wil wonen en werken. Lees meer

  3. Vacature: Anios bedrijfsgeneeskunde Noord-Nederland

    14-08-18
    • ANIOS bedrijfsgeneeskunde
    • Nederland
    • 32 - 40
    • Vaste baan
    • Arbodienstverlening
    • 45717

    Beschik jij over een sterke persoonlijke presentatie en pak jij ook graag de rol van organisatieadviseur? Dan zoeken wij jou. Meeloopdag is mogelijk! Lees meer

  4. Vacature: Anw basisarts ouderengeneeskunde

    14-08-18
    • ANIOS
    • Gelderland Noord-Brabant Noord-Holland Utrecht Zuid-Holland
    • 8 - 40
    • Dienst Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 45697

    Wil jij een bijdrage leveren aan goede zorg voor ouderen? Dit kan als basisarts avond- nacht en weekenddiensten voor zorginstellingen in heel Nederland. Lees meer

  5. Vacature: Anios bedrijfsgeneeskunde Roosendaal R'dam Breda

    14-08-18
    • ANIOS bedrijfsgeneeskunde
    • Noord-Brabant Zuid-Holland
    • 32 - 40
    • Vaste baan
    • Arbodienstverlening
    • 44001

    Als arts werk je op drie vestigingen maar vooral in Roosendaal en Rotterdam. Op termijn is er mogelijkheid om de opleiding tot bedrijfsarts te volgen. Lees meer

  6. Vacature: Anios ouderengeneeskunde regio Den Haag

    14-08-18
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Zuid-Holland
    • 24 - 32
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 52118

    Vacature voor ervaren basisarts bij een venieuwende organisatie die haar medewerkers niet beperkt maar ondersteunt. Het aantal uren is in overleg. Lees meer

  7. Vacature: Anios ouderengeneeskunde Gelderland

    13-08-18
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Gelderland
    • 24 - 36
    • Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 51933

    Basisarts met affiniteit met de ouderenzorg? Bij voorkeur heb jij al enige ervaring en ben jij geschikt en bereid om je te specialiseren tot so! Lees meer

  8. Vacature: Anios crisisdienst ggz Almere

    10-08-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Flevoland
    • 24 - 36
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 52081

    Als basisarts ervaring opdoen binnen het brede vak psychiatrie? Jouw kansen vergroten om sneller door te stromen naar een aiosplek? Lees meer

  9. Vacature: Als basisarts ervaring opdoen huisartsenopleiding

    10-08-18
    • ANIOS verzekeringsgeneeskunde
    • Friesland Limburg Zuid-Holland
    • 24 - 38
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Uitvoeringsinstelling
    • 40423

    Voorbereiding opdoen voor de huisartsopleiding? In deze functie zie je een diversiteit aan ziektebeelden en doe je veel spreekkamerervaring op. Lees meer

  10. Vacature: Anios bedrijfsgeneeskunde regio Amsterdam MKB

    10-08-18
    • ANIOS bedrijfsgeneeskunde
    • Noord-Holland
    • 32 - 40
    • Vaste baan
    • Arbodienstverlening
    • 40315

    Je werkt bij een vooraanstaande arbodienstverlener. Jouw klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit MKB-klanten. Lees meer

  1. Vorige pagina
  2. pagina:
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 12
Banen arts

Om deze site goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met het plaatsen van cookies.