+31 888 - 22 55 88

92 vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Op zoek naar een basisarts vacature ter voorbereiding HAIO? Op deze pagina staan 92 full- en parttime jobs voor basisartsen in binnen- en buitenland.

Wij geven in elke vacature uitgebreide info over de functie, organisatie, salaris en arbeidsvoorwaarden. Er zijn banen met een loondienstverband, maar ook zzp opdrachten (freelance), tijdelijk werk en waarnemingen.

Liever persoonlijk contact? Bel +31 888 - 22 55 88 of vul het contactformulier in. We helpen graag!

Job alert instellen

  • Ontvang alleen vacatures die passen bij jouw wensen, direct in je mailbox
Job alert instellen

Vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Filter

Toon filter Verwijder filters
  • “basisarts / anios” (x),
  • “BKV artsen traineeship” (x),
  • “Bedrijfsgezondheidszorg” (x),
  • “Huisartsgeneeskunde” (x),
  • “Ouderengeneeskunde” (x),
  • “Psychiatrie” (x),
  • “Verzekeringsgeneeskunde” (x),
  • “Maximum 40 uren” (x)

Zoektermen

Locatie

Functieniveau

Vakgebied

Regio

Uren per week

0 8 16 24 32 40+

Arbeidsvormen

Type werkplek

  1. Vacature: Met spoed gezocht: ANIOS ouderengeneeskunde

    16-02-18
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Zuid-Holland
    • 32
    • Tijdelijke functie
    • Verpleeghuis
    • 48881

    Vacature ANIOS ouderengeneeskunde. Aandachtsgebied Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), neurologische aandoeningen en bewustzijnsstoornissen na coma. Lees meer

  2. Vacature: ANIOS triagist op de SEH

    16-02-18
    • ANIOS SEH
    • Utrecht
    • 20 - 40
    • Tijdelijke functie
    • Ziekenhuis
    • 48819

    Heb jij ervaring op een SEH of huisartsenpost? Triage ervaring is zeker welkom maar géén must omdat er on-the-job training verzorgd kan worden! Lees meer

  3. Vacature: Basisarts ouderengeneeskunde Zorggroep Noorderboog

    15-02-18
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Drenthe Overijssel
    • 28 - 36
    • Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 48820

    Ben jij een enthousiaste basisarts met affiniteit voor ouderenzorg? Zorggroep Noorderboog biedt je een inspirerende werkomgeving. Lees meer

  4. Vacature: ANIOS psychiatrie asielzoekerszorg Overijssel

    14-02-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Overijssel
    • 18 - 20
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • GGZ
    • 48824

    Een mooie plek voor artsen die op termijn de huisartsopleiding willen volgen. Hier doe jij passende ervaring op! Lees meer

  5. Vacature: ANIOS volwassenpsychiatrie Zuid-Holland fulltime

    13-02-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Zuid-Holland
    • 36
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 48769

    Wil jij je voorbereiden op de huisartsenopleiding, de opleiding tot psychiater of een ander specialisme? Hier kun jij passende ervaring op doen! Lees meer

  6. Vacature: ANIOS psychiatrie polikliniek Zeeland

    13-02-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Zeeland
    • 32 - 36
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 43953

    Een baan waar je de dynamiek van de crisisdienst kunt combineren met een functie als arts op een polikliniek! Lees meer

  7. Vacature: ANIOS psychiatrie crisisdienst oproepbasis Zeeland

    13-02-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Zeeland
    • 8 - 36
    • Dienst Tijdelijke functie
    • GGZ
    • 41978

    BKV komt graag in contact met artsen die als een vliegende keep op de crisisdienst willen werken. Het betreft avond- en weekenddiensten. Lees meer

  8. Vacature: ANIOS ouderengeneeskunde Drenthe

    13-02-18
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Drenthe
    • 32 - 36
    • Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 48783

    Een maatschappelijk relevante baan met variatie in werkzaamheden. Heb jij affiniteit met ouderenzorg? Lees meer

  9. Vacature: ANIOS psychiatrie St. Maarten

    13-02-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Sint-Maarten
    • 40
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 45737

    Werken in een tropische omgeving? BKV is op zoek naar een arts die op het eiland St. Maarten wil wonen en werken. Lees meer

  10. Vacature: ANIOS / AIOS ouderengeneeskunde Limburg

    13-02-18
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Limburg Noord-Brabant
    • 32
    • Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 48775

    Gezocht: ambitieuze arts die de uitdagingen en vernieuwingen in de ouderenzorg aan wil gaan! Lees meer

  1. Vorige pagina
  2. pagina:
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
Jobs artsen

Om deze site goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met het plaatsen van cookies.