+31 888 - 22 55 88

143 vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Op zoek naar een basisarts vacature ter voorbereiding HAIO? Op deze pagina staan 143 full- en parttime jobs voor basisartsen in binnen- en buitenland.

Wij geven in elke vacature uitgebreide info over de functie, organisatie, salaris en arbeidsvoorwaarden. Er zijn banen met een loondienstverband, maar ook zzp opdrachten (freelance), tijdelijk werk en waarnemingen.

Liever persoonlijk contact? Bel +31 888 - 22 55 88 of vul het contactformulier in. We helpen graag!

Job alert instellen

  • Ontvang alleen vacatures die passen bij jouw wensen, direct in je mailbox
Job alert instellen

Vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Filter

Toon filter Verwijder filters
  • “basisarts / anios” (x),
  • “traineeship” (x),
  • “Bedrijfsgezondheidszorg” (x),
  • “Huisartsgeneeskunde” (x),
  • “Ouderengeneeskunde” (x),
  • “Psychiatrie” (x),
  • “Verzekeringsgeneeskunde” (x),
  • “Maximum 40 uren” (x)

Zoektermen

Locatie

Type werkplek

Functieniveau

Vakgebied

Regio

Uren per week

0 8 16 24 32 40+

Dienstverbanden

  1. Vacature: Basisarts uren in overleg Zuid-Limburg

    21-06-19
    • anios
    • Limburg NL
    • 24 - 36
    • Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 4135

    Wil jij aan de slag in een plezierige werkomgeving? Deze opdrachtgever in Zuid-Limburg is op zoek naar een anios!

    Lees meer
  2. Vacature: Basisarts tijdelijk vast 30-36 uur regio Zuid-Holland

    21-06-19
    • anios ouderengeneeskunde
    • Zuid-Holland
    • 30
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 4133

    Ben jij die anios die graag zich verder wil ontwikkelen in de ouderenzorg en gebruik wil maken van een vakantiehuisje in de zomerperiode?

    Lees meer
  3. Vacature: Anios ouderenzorg 32 – 36 uur Doetichem

    19-06-19
    • anios ouderengeneeskunde
    • Gelderland
    • 16 - 36
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 3802

    Ben jij een basisarts die zich graag wil opleiden tot specialist ouderengeneeskunde of huisartsgeneeskunde? Lees snel verder!

    Lees meer
  4. Vacature: Anios ouderengeneeskunde Hoeksche Waard

    19-06-19
    • anios ouderengeneeskunde
    • Zuid-Holland
    • 24 - 36
    • Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 3451

    Als basisarts kun je bij deze opleidingsinstelling brede ervaring opdoen binnen de ouderenzorg. Heb jij de juiste affiniteit met de ouderenzorg?

    Lees meer
  5. Vacature: Basisarts Friesland

    19-06-19
    • anios
    • Friesland
    • 16 - 40
    • Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 3450

    Wil jij graag vrijheid in de functie van basisarts? Lees dan snel deze vacature.

    Lees meer
  6. Vacature: Basisarts ouderengeneeskunde Schiedam

    19-06-19
    • anios ouderengeneeskunde
    • Zuid-Holland
    • 24 - 36
    • Tijdelijke functie
    • Verpleeghuis
    • 3974

    Wil jij verschil maken? Ga direct aan de slag als anios ouderengeneeskunde waar je werkzaam bent op twee locaties in Schiedam.

    Lees meer
  7. Vacature: Basisarts psychiatrie 24 – 38 uur regio Friesland

    19-06-19
    • anios psychiatrie
    • Friesland
    • 24
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • GGZ
    • 3714

    Een dynamische werkplek en een prettige werksfeer met volop ruimte voor nieuwe ontwikkelingen binnen de geestelijke gezondheidszorg.

    Lees meer
  8. Vacature: Anios FACT Amsterdam

    19-06-19
    • anios psychiatrie
    • Noord-Holland
    • 16 - 36
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • GGZ
    • 3564

    Hou je van dynamiek en uitdagende situaties? Wil je ook verwonderd worden en opnieuw open naar situaties blijven kijken?

    Lees meer
  9. Vacature: Anios HIC en IVB 32 – 36 uur Apeldoorn

    19-06-19
    • anios psychiatrie
    • Gelderland
    • 32 - 36
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 3738

    Heb jij affiniteit met mensen die in een psychiatrische crisis verkeren? Twijfel dan niet en kijk of deze vacature bij jou past.

    Lees meer
  10. Vacature: Anios psychiatrie FACT Leiden

    19-06-19
    • anios psychiatrie
    • Zuid-Holland
    • 32
    • Tijdelijke functie
    • GGZ
    • 4019

    Wil jij als basisarts werken in de psychiatrie? Heb je interesse in de wijkzorg? Het FACT team van deze ggz-instelling is op zoek naar een anios psychiatrie voor...

    Lees meer
  1. Vorige pagina
  2. pagina:
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 15
Arts job

Om deze site goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met het plaatsen van cookies.