+31 888 - 22 55 88

107 vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Op zoek naar een basisarts vacature ter voorbereiding HAIO? Op deze pagina staan 107 full- en parttime jobs voor basisartsen in binnen- en buitenland.

Wij geven in elke vacature uitgebreide info over de functie, organisatie, salaris en arbeidsvoorwaarden. Er zijn banen met een loondienstverband, maar ook zzp opdrachten (freelance), tijdelijk werk en waarnemingen.

Liever persoonlijk contact? Bel +31 888 - 22 55 88 of vul het contactformulier in. We helpen graag!

Job alert instellen

  • Ontvang alleen vacatures die passen bij jouw wensen, direct in je mailbox
Job alert instellen

Vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Filter

Toon filter Verwijder filters
  • “basisarts / anios” (x),
  • “BKV artsen traineeship” (x),
  • “Bedrijfsgezondheidszorg” (x),
  • “Huisartsgeneeskunde” (x),
  • “Ouderengeneeskunde” (x),
  • “Psychiatrie” (x),
  • “Verzekeringsgeneeskunde” (x),
  • “Maximum 40 uren” (x)

Zoektermen

Locatie

Functieniveau

Vakgebied

Regio

Uren per week

0 8 16 24 32 40+

Arbeidsvormen

Type werkplek

  1. Vacature: Anios ouderengeneeskunde regio Utrecht

    25-05-18
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Utrecht
    • 8 - 40
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 50907

    Basisarts ouderengeneeskunde gezocht in regio Amersfoort. Voornamelijk pg. Meer weten over salaris en arbeidsvoorwaarden? Neem contact met ons op! Lees meer

  2. Vacature: Basisarts ouderengeneeskunde Roosendaal

    24-05-18
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Noord-Brabant
    • 36
    • Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 50880

    Deze zorginstelling is eigentijds, dynamisch en ontwikkelingsgericht en zet zich in voor overwegend ouderen in de regio Roosendaal. Lees meer

  3. Vacature: Als basisarts ervaring opdoen huisartsenopleiding

    23-05-18
    • ANIOS verzekeringsgeneeskunde
    • Friesland Limburg Zuid-Holland
    • 24 - 38
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Uitvoeringsinstelling
    • 40423

    Voorbereiding opdoen voor de huisartsopleiding? In deze functie zie je een diversiteit aan ziektebeelden en doe je veel spreekkamerervaring op. Lees meer

  4. Vacature: Anios bedrijfsgeneeskunde regio Amsterdam MKB

    23-05-18
    • ANIOS bedrijfsgeneeskunde
    • Noord-Holland
    • 32 - 40
    • Vaste baan
    • Arbodienstverlening
    • 40315

    Je werkt bij een vooraanstaande arbodienstverlener. Jouw klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit MKB-klanten. Lees meer

  5. Vacature: Anios triagist op de seh

    23-05-18
    • ANIOS SEH
    • Utrecht
    • 8 - 24
    • Tijdelijke functie
    • Ziekenhuis
    • 50860

    Heb jij ervaring op een seh of huisartsenpost? Triage ervaring is een must! Lees meer

  6. Vacature: Anios ouderengeneeskunde 24 uur ActiVite

    23-05-18
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Zuid-Holland
    • 24
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 50794

    Leuke, leerzame functie in relatief nieuw team met een prettige onderlinge sfeer. Regio Alphen aan den Rijn / Leiderdorp. Lees meer

  7. Vacature: Anios bedrijfsgeneeskunde Rotterdam/Bergen op Zoom

    22-05-18
    • ANIOS bedrijfsgeneeskunde
    • Zeeland
    • 32 - 40
    • Vaste baan
    • Arbodienstverlening
    • 38585

    Jouw werkgebied is flexibel in Zuidwest-Nederland. Bij gebleken geschiktheid: een opleidingsplaats tot bedrijfsarts! Lees meer

  8. Vacature: Basisarts verzekeringsgeneeskunde Roermond

    18-05-18
    • ANIOS verzekeringsgeneeskunde
    • Limburg
    • 24 - 40
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Uitvoeringsinstelling
    • 37173

    Wil je per direct voor een jaar als basisarts verzekeringsgeneeskunde aan de slag? Reageer dan op deze vacature in Limburg! Lees meer

  9. Vacature: Basisarts verzekeringsgeneeskunde Dordrecht

    18-05-18
    • ANIOS verzekeringsgeneeskunde
    • Zuid-Holland
    • 24 - 40
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Uitvoeringsinstelling
    • 37170

    Ervaring opdoen buiten het ziekenhuis, geen diensten, wel uitdaging. Echt in gesprek met jouw client. Vacature anios in Dordrecht. Lees meer

  10. Vacature: Anios verzekeringsgeneeskunde Venlo

    18-05-18
    • ANIOS verzekeringsgeneeskunde
    • Limburg
    • 24 - 38
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Uitvoeringsinstelling
    • 37153

    Wil je multidisciplinair werken in een maatschappelijk relevante omgeving. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en vrijheid om jouw eigen tijd in te delen. Lees meer

  1. Vorige pagina
  2. pagina:
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 11
Jobs artsen

Om deze site goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met het plaatsen van cookies.