+31 888 - 22 55 88

109 vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Op zoek naar een basisarts vacature ter voorbereiding HAIO? Op deze pagina staan 109 full- en parttime jobs voor basisartsen in binnen- en buitenland.

Wij geven in elke vacature uitgebreide info over de functie, organisatie, salaris en arbeidsvoorwaarden. Er zijn banen met een loondienstverband, maar ook zzp opdrachten (freelance), tijdelijk werk en waarnemingen.

Liever persoonlijk contact? Bel +31 888 - 22 55 88 of vul het contactformulier in. We helpen graag!

Job alert instellen

  • Ontvang alleen vacatures die passen bij jouw wensen, direct in je mailbox
Job alert instellen

Vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Filter

Toon filter Verwijder filters
  • “basisarts / anios” (x),
  • “traineeship” (x),
  • “Bedrijfsgezondheidszorg” (x),
  • “Huisartsgeneeskunde” (x),
  • “Ouderengeneeskunde” (x),
  • “Psychiatrie” (x),
  • “Verzekeringsgeneeskunde” (x),
  • “Maximum 40 uren” (x)

Zoektermen

Locatie

Functieniveau

Vakgebied

Regio

Uren per week

0 8 16 24 32 40+

Arbeidsvormen

Type werkplek

  1. Vacature: Anios crisisdienst ggz Almere

    15-10-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Flevoland
    • 24 - 36
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 52081

    Als basisarts ervaring opdoen binnen het brede vak psychiatrie? Jouw kansen vergroten om sneller door te stromen naar een aiosplek? Lees meer

  2. Vacature: Anios psychiatrie en verslaving Ermelo

    15-10-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Utrecht
    • 36
    • Tijdelijke functie
    • GGZ
    • 51869

    Ben jij op zoek naar een fulltime baan als anios, in een uitdagende omgeving en een dynamisch en betrokken team? Spreekt verandering en afwisseling je aan? Lees meer

  3. Vacature: Anios jeugdpsychiatrie poli / kliniek Alkmaar

    15-10-18
    • ANIOS psychiatrie kinder- en jeugd
    • Noord-Holland
    • 32
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • GGZ
    • 52818

    Basisarts functie in de jeugdpsychiatrie. Flexibele vacature: meerdere locaties en zowel poli als kliniek. Lees meer

  4. Vacature: Anios psychiatrie HIC Noord-Brabant

    15-10-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Noord-Brabant
    • 32 - 36
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 52648

    Ben jij die professional die wij zoeken? Jouw houding wordt gekenmerkt door jouw trots, lef, ondernemerschap, initiatief en alertheid op persoonlijke groei! Lees meer

  5. Vacature: Anios psychiatrie Amsterdam acuut behandelteam

    15-10-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Noord-Holland
    • 28 - 36
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 52470

    Vind je het leuk om veel op pad te gaan en hou je van het onverwachtse? Bij deze crisisdienst is het hollen of stilstaan. Lees meer

  6. Vacature: Anios psychiatrie crisisdienst Haarlem 8 – 32 uur

    15-10-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Noord-Holland
    • 8 - 32
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • GGZ
    • 52466

    Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan is deze baan binnen de spoedeisende psychiatrie in Noord-Holland iets voor jou. Een dag meelopen is mogelijk! Lees meer

  7. Vacature: Anios psychiatrie 24-uursdiensten Zeeland

    15-10-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Zeeland
    • 24
    • Dienst Tijdelijke functie
    • GGZ
    • 52456

    Een functie voor artsen met ervaring binnen de psychiatrie. Lees meer

  8. Vacature: Anios ggz diensten Dordrecht

    15-10-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Zuid-Holland
    • Dienst Interim-opdracht
    • GGZ
    • 51457

    Flexibele baan waar je goed kan bijverdienen! Lees meer

  9. Vacature: Anios psychiatrie eetstoornissen Gelderland

    15-10-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Gelderland
    • 24 - 40
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 51835

    Als anios psychiatrie leer je in deze functie alles over eetstoornissen. Lees meer

  10. Vacature: Anios psychiatrie Zeeland met lease-auto

    12-10-18
    • ANIOS psychiatrie
    • Zeeland
    • 24 - 36
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 52929

    Interessant qua inhoud en arbeidsvoorwaarden! Rijd jij binnenkort naar Zeeland in je eigen lease-auto? Lees meer

  1. Vorige pagina
  2. pagina:
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 11
Jobs artsen

Om deze site goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met het plaatsen van cookies.