+31 888 - 22 55 88

111 vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Op zoek naar een basisarts vacature ter voorbereiding HAIO? Op deze pagina staan 111 full- en parttime jobs voor basisartsen in binnen- en buitenland.

Wij geven in elke vacature uitgebreide info over de functie, organisatie, salaris en arbeidsvoorwaarden. Er zijn banen met een loondienstverband, maar ook zzp opdrachten (freelance), tijdelijk werk en waarnemingen.

Liever persoonlijk contact? Bel +31 888 - 22 55 88 of vul het contactformulier in. We helpen graag!

Job alert instellen

  • Ontvang alleen vacatures die passen bij jouw wensen, direct in je mailbox
Job alert instellen

Vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Filter

Toon filter Verwijder filters
  • “basisarts / anios” (x),
  • “traineeship” (x),
  • “Bedrijfsgezondheidszorg” (x),
  • “Huisartsgeneeskunde” (x),
  • “Ouderengeneeskunde” (x),
  • “Psychiatrie” (x),
  • “Verzekeringsgeneeskunde” (x),
  • “Maximum 40 uren” (x)

Zoektermen

Locatie

Type werkplek

Functieniveau

Vakgebied

Regio

Uren per week

0 8 16 24 32 40+

Dienstverbanden

  1. Vacature: Basisarts ggz Utrecht

    11-12-19
    • anios psychiatrie
    • Utrecht
    • 24 - 36
    • Vaste baan
    • ggz
    • 5026

    Ben jij als anios daadkrachtig, werk je graag in een dynamisch team en wil jij binnen deze instelling de ggz draaiend houden? Dan is deze functie wellicht wat voor...

    Lees meer
  2. Vacature: ANIOS psychiatrie Groningen

    11-12-19
    • anios psychiatrie
    • Groningen
    • 32 - 36
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • ggz
    • 5925

    Zoek jij als basisarts meer verdieping en uitdaging? Ga aan de slag binnen deze zorginstelling en laat mensen profiteren van jouw deskundigheid.

    Lees meer
  3. Vacature: Anios verzekeringsgeneeskunde

    11-12-19
    • anios verzekeringsgeneeskunde
    • Utrecht
    • 24 - 40
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Uitvoeringsinstelling
    • 2248

    Werkervaring opdoen als anios? Korte interne opleiding, interessante en gevarieerde medische problematiek. Voldoende tijd voor je patiënt.

    Lees meer
  4. Vacature: Anios ouderengeneeskunde bereikbaarheidsdiensten

    11-12-19
    • anios ouderengeneeskunde
    • Limburg NL
    • 8 - 24
    • Dienst Tijdelijke functie Waarneming
    • Verpleeghuis
    • 4906

    Ben jij een arts met affiniteit voor de ouderengeneeskunde en woon je in Noord-Limburg (regio Venray, Vennep en Bergen)?

    Lees meer
  5. Vacature: ANIOS psychiatrie Drenthe

    11-12-19
    • anios psychiatrie
    • Drenthe
    • 24 - 36
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • ggz
    • 5930

    Zet je deskundigheid in en werk als basisarts aan de ontwikkelingen van een veelzijdige organisatie.

    Lees meer
  6. Vacature: Anios verzekeringsgeneeskunde Doetinchem

    11-12-19
    • anios verzekeringsgeneeskunde
    • Gelderland
    • 24 - 40
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Uitvoeringsinstelling
    • 5012

    Ben je op korte termijn beschikbaar en op zoek naar een leuke baan, een goed salaris bij een betrouwbare werkgever? Dan is deze vacature iets voor jou!

    Lees meer
  7. Vacature: Anw basisarts ouderengeneeskunde

    11-12-19
    • anios ouderengeneeskunde
    • Noord-Brabant Utrecht Zuid-Holland
    • 8 - 40
    • Dienst Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 4907

    Wil jij een bijdrage leveren aan goede zorg voor ouderen? Dit kan als basisarts avond- nacht en weekenddiensten voor zorginstellingen in heel Nederland.

    Lees meer
  8. Vacature: ANIOS psychiatrie Amsterdam

    11-12-19
    • anios psychiatrie
    • Noord-Holland
    • 32 - 36
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • ggz
    • 5928

    Werk als basisarts binnen de langdurig intensieve zorg in een veilige, overzichtelijke en ordelijke omgeving.

    Lees meer
  9. Vacature: Medisch adviseur op zonnig Aruba

    11-12-19
    • medisch adviseur
    • Aruba
    • 40
    • Vaste baan
    • Keuringsinstantie
    • 3454

    Een dynamische en afwisselende baan bij de zorgverzekeraar van Aruba waarbij je jouw medische deskundigheid inzet bij het beoordelen van patiënten- aanvragen op...

    Lees meer
  10. Vacature: Anios verzekeringsgeneeskunde Goes

    11-12-19
    • anios
    • Zeeland
    • 24 - 40
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Uitvoeringsinstelling
    • 5013

    Ben je een afgestudeerd geneeskundestudent en wil je ervaring opdoen buiten het ziekenhuis? Dan is vacature anios verzekeringsgeneeskunde Goes iets voor je!

    Lees meer
  1. Vorige pagina
  2. pagina:
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 12
Vacaturebank artsen

Om deze site goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met het plaatsen van cookies.