+31 888 - 22 55 88

94 vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Op zoek naar een basisarts vacature ter voorbereiding HAIO? Op deze pagina staan 94 full- en parttime jobs voor basisartsen in binnen- en buitenland.

Wij geven in elke vacature uitgebreide info over de functie, organisatie, salaris en arbeidsvoorwaarden. Er zijn banen met een loondienstverband, maar ook zzp opdrachten (freelance), tijdelijk werk en waarnemingen.

Liever persoonlijk contact? Bel +31 888 - 22 55 88 of vul het contactformulier in. We helpen graag!

Job alert instellen

  • Ontvang alleen vacatures die passen bij jouw wensen, direct in je mailbox
Job alert instellen

Vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Filter

Toon filter Verwijder filters
  • “basisarts / anios” (x),
  • “BKV artsen traineeship” (x),
  • “Bedrijfsgezondheidszorg” (x),
  • “Huisartsgeneeskunde” (x),
  • “Ouderengeneeskunde” (x),
  • “Psychiatrie” (x),
  • “Verzekeringsgeneeskunde” (x),
  • “Maximum 40 uren” (x)

Zoektermen

Locatie

Functieniveau

Vakgebied

Regio

Uren per week

0 8 16 24 32 40+

Arbeidsvormen

Type werkplek

  1. Vacature: ANIOS psychiatrie autisme Noord-Brabant

    21-11-17
    • ANIOS psychiatrie
    • Noord-Brabant
    • 32 - 36
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 45704

    Het verschil maken en je steentje bijdragen als basisarts in een centrum voor cliënten met een stoornis in het autisme spectrum. Lees meer

  2. Vacature: ANIOS ouderengeneeskunde Gelderland

    21-11-17
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Gelderland
    • 36 - 38
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 46232

    Basisarts met ambitie voor functie van specialist ouderengeneeskunde gezocht! Zelfstandige en verantwoorde functie met mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Lees meer

  3. Vacature: Basisarts ouderengeneeskunde Zuid-Holland

    16-11-17
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Zuid-Holland
    • 32 - 36
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 41843

    Werken in enthousiast team, één op één begeleiding door SO plus goede arbeidsvoorwaarden! Per direct vacature voor basisarts in Rotterdam. Lees meer

  4. Vacature: Basisarts bereikbaarheidsdiensten Zeeland

    15-11-17
    • ANIOS
    • Zeeland
    • 16 - 40
    • Dienst Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 43618

    Ben jij arts met affiniteit voor ouderen? Wij zoeken artsen in Zeeland, die minimaal 2 diensten per maand willen doen, doordeweeks en/of de weekenden. Lees meer

  5. Vacature: Basisarts ouderengeneeskunde Middelburg

    15-11-17
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Zeeland
    • 36
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 43498

    Ben jij als basisarts op zoek naar veel contact met cliënten? Elke dag bewoners op locaties bezoeken in regio Middelburg en geen diensten! Lees meer

  6. Vacature: ANIOS ouderengeneeskunde Overijssel

    15-11-17
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Overijssel
    • 24
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 41782

    Een tijdelijke baan voor een basisarts met hart voor de ouderenzorg. Een brede functie in een dynamisch werkveld. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden! Lees meer

  7. Vacature: ANIOS ouderengeneeskunde Noord-Holland

    15-11-17
    • ANIOS ouderengeneeskunde
    • Noord-Holland
    • 24 - 36
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 45786

    Wil jij graag werken in een boeiende omgeving waar je je klinische ervaring kunt in zetten? Wij zoeken een basisarts met affiniteit met ouderen. Lees meer

  8. Vacature: ANIOS psychiatrie crisisdienst oproepbasis Zeeland

    14-11-17
    • ANIOS psychiatrie
    • Zeeland
    • 8 - 36
    • Dienst Tijdelijke functie
    • GGZ
    • 41978

    BKV komt graag in contact met artsen die als een vliegende keep op de crisisdienst willen werken. Het betreft avond- en weekenddiensten. Lees meer

  9. Vacature: ANIOS psychiatrie polikliniek Zeeland

    14-11-17
    • ANIOS psychiatrie
    • Zeeland
    • 32 - 36
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 43953

    Een baan waar je de dynamiek van de crisisdienst kunt combineren met een functie als arts op een polikliniek! Lees meer

  10. Vacature: ANIOS psychiatrie St. Maarten

    14-11-17
    • ANIOS psychiatrie
    • Sint-Maarten
    • 40
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 45737

    Werken in een tropische omgeving? BKV is op zoek naar een arts die op het eiland St. Maarten wil wonen en werken. Lees meer

  1. Vorige pagina
  2. pagina:
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
Werk voor artsen

Om deze site goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met het plaatsen van cookies.