+31 888 - 22 55 88

109 vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Op zoek naar een basisarts vacature ter voorbereiding HAIO? Op deze pagina staan 109 full- en parttime jobs voor basisartsen in binnen- en buitenland.

Wij geven in elke vacature uitgebreide info over de functie, organisatie, salaris en arbeidsvoorwaarden. Er zijn banen met een loondienstverband, maar ook zzp opdrachten (freelance), tijdelijk werk en waarnemingen.

Liever persoonlijk contact? Bel +31 888 - 22 55 88 of vul het contactformulier in. We helpen graag!

Job alert instellen

  • Ontvang alleen vacatures die passen bij jouw wensen, direct in je mailbox
Job alert instellen

Vacatures voor basisarts ervaring huisartsenopleiding

Filter

Toon filter Verwijder filters
  • “basisarts / anios” (x),
  • “traineeship” (x),
  • “Bedrijfsgezondheidszorg” (x),
  • “Huisartsgeneeskunde” (x),
  • “Ouderengeneeskunde” (x),
  • “Psychiatrie” (x),
  • “Verzekeringsgeneeskunde” (x),
  • “Maximum 40 uren” (x)

Zoektermen

Locatie

Functieniveau

Vakgebied

Regio

Uren per week

0 8 16 24 32 40+

Arbeidsvormen

Type werkplek

  1. Vacature: Anios ouderengeneeskunde Noord-Brabant

    09-01-19
    • anios ouderengeneeskunde
    • Noord-Brabant
    • 24 - 36
    • Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 52761

    Voor de vakgroep ouderengeneeskunde bij een organisatie in Midden-Brabant zoeken we naar een basisarts met duidelijke affiniteit met ouderengeneeskunde. Lees meer

  2. Vacature: Anios tijdelijk persoonlijkheidsstoornissen

    07-01-19
    • anios psychiatrie
    • Zuid-Holland
    • 16 - 24
    • Tijdelijke functie
    • GGZ
    • 58249

    Wil jij tijdelijk meer ervaring opdoen in de psychiatrie, specifiek gericht op persoonlijkheidsstoornissen? Vacature voor twee tot drie dagen per week. Lees meer

  3. Vacature: Anios acute psychiatrie HIC&MC Zuid-Holland

    04-01-19
    • anios psychiatrie
    • Zuid-Holland
    • 36
    • Tijdelijke functie
    • GGZ
    • 58266

    Ben jij een enthousiaste, zelfstandige anios met interesse in uitdagend en maatschappelijk relevant werk? Start dan bij de acute psychiatrie op de HIC&MC. Lees meer

  4. Vacature: Basisarts ouderengeneeskunde Gelderland

    28-12-18
    • anios ouderengeneeskunde
    • Gelderland
    • 32 - 36
    • Vaste baan
    • Ziekenhuis
    • 58218

    Mobiliteit, eigen regie, ambassadeurschap en een goede balans tussen werk en privé zijn hier belangrijke thema´s. Past deze werkgever bij jou? Lees meer

  5. Vacature: Anios psychiatrie acute opname Rotterdam

    28-12-18
    • anios psychiatrie
    • Zuid-Holland
    • 32 - 36
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 58198

    De patiënten in deze kliniek zijn veelal opgenomen met bopz-maatregel. Voor jou als anios een leerzame omgeving! Lees meer

  6. Vacature: Anios ouderengeneeskunde Utrecht

    28-12-18
    • anios ouderengeneeskunde
    • Utrecht
    • 24 - 32
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 58205

    Wil jij ervaring opdoen in de ouderengeneeskunde? Zowel voor korte of langere periode mogelijkheden bespreekbaar. Lees meer

  7. Vacature: Anios ouderengeneeskunde Gelderland

    27-12-18
    • anios ouderengeneeskunde
    • Gelderland
    • 24 - 36
    • Vaste baan
    • Verpleeghuis
    • 51933

    Basisarts met affiniteit met de ouderenzorg? Bij voorkeur heb jij al enige ervaring en ben jij geschikt en bereid om je te specialiseren tot so! Lees meer

  8. Vacature: Anios psychiatrie en verslaving Ermelo

    27-12-18
    • anios psychiatrie
    • Utrecht
    • 36
    • Tijdelijke functie
    • GGZ
    • 51869

    Ben jij op zoek naar een fulltime baan als anios, in een uitdagende omgeving en een dynamisch en betrokken team? Spreekt verandering en afwisseling je aan? Lees meer

  9. Vacature: Anios jeugdpsychiatrie poli / kliniek Alkmaar

    27-12-18
    • anios psychiatrie kinder- en jeugd
    • Noord-Holland
    • 32
    • Tijdelijke functie Vaste baan
    • GGZ
    • 52818

    Basisarts functie in de jeugdpsychiatrie. Flexibele vacature: meerdere locaties en zowel poli als kliniek. Lees meer

  10. Vacature: Anios psychiatrie HIC Noord-Brabant

    27-12-18
    • anios psychiatrie
    • Noord-Brabant
    • 32 - 36
    • Vaste baan
    • GGZ
    • 52648

    Ben jij die professional die wij zoeken? Jouw houding wordt gekenmerkt door jouw trots, lef, ondernemerschap, initiatief en alertheid op persoonlijke groei! Lees meer

  1. Vorige pagina
  2. pagina:
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 11
Arts job

Om deze site goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met het plaatsen van cookies.